Kycklingbollar med dill och citron

Kycklingbollar med vita bönor och dill i krämig sås som serveras med spaghetti. Rätten man inte får nog av!

Tillagningstid: 35 min
4 portioner

Gör så här
  • Lägg bönorna i en bunke och och mixa eller mosa slät. Blanda i färs, dill, citronskal (endast det gula), citronsaft och salt. Rör till en jämn smet och forma till små bollar.
  • Hetta upp en stekpanna med olja och stek bollarna runt om tills de är genomstekta. Häll på grädde och smula ner buljongtärningen. Låt puttra ihop några minuter.
  • Koka spaghetti enligt anvisningen på förpackningen och servera till kycklingbollarna.
Ingredienser
  • 400 g kokta vita bönor, på burk, avsköljda
  • 500 g kycklingfärs
  • 1 kruka dill, fint skuren
  • citron, finrivet skal och saft
  • 1 tsk salt
  • 1 msk olivolja, till stekning
  • 2 dl grädde
  • kycklingbuljongtärning
  • 320 g spagetti
Artikelnr: ER343 Kategori: Etikett:

RELATED PRODUCTS